(98) 913 687 4610
 ایران، یزد


ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی

ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی

ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی


از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی می‌توان به لیته، ترشی سیر، ترشی کلم و ترشی مخلوط اشاره نمود

ترشی لیته

ترشی لیته

معروف‌ترین ترشی‌های ایران، لیته

ترشی خوشمزه لیته

ترشی سیر

ترشی سیر

معروف‌ترین ترشی‌های ایران، سیر

ترشی خوشمزه سیر

ترشی کلم

ترشی کلم

معروف‌ترین ترشی‌های ایران، کلم

ترشی خوشمزه کلم

ترشی مخلوط

ترشی مخلوط

معروف‌ترین ترشی‌های ایران، مخلوط

ترشی خوشمزه مخلوط

ترشی بندری

ترشی بندری

معروف‌ترین ترشی‌های ایران، بندری

ترشی خوشمزه بندری

ترشی فلفل

ترشی فلفل

معروف‌ترین ترشی‌های ایران، فلفل

ترشی خوشمزه فلفل

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی | ترشی لیته

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی، لیته

ترشی لیته

ترشی لیته یکی از محبوب‌ترین ترشی‌ها در ایران است که از ترکیب چندین نوع سبزی و میوه تهیه می‌شود. این ترشی به دلیل طعم تند و خوشمزه‌اش معمولاً به عنوان چاشنی در کنار غذاهای اصلی سرو می‌شود.
برای تهیه ترشی لیته، تعدادی بادمجان قلمی كه پوستشان كنده شده را از وسط نصف كرده و با كمی نمک روی حرارت ملایم قرار دهید و با اضافه كردن مقداری سرکه روی آن، صبر کنید تا سرکه به جوش آید. بعد از جوش آمدن سركه، بیست دقیقه زمان دهید تا بادمجان‌ها بپزند. بعد از پخت بادمجان‌ها آنها را روی تخته ساطوری كنید. سپس سبزیجات ترشی را آماده كنید بدین صورت كه هویج، ساقه کرفس، کلم برگ، خیار، فلفل سبز و تعدادی حبه سیر را توسط دستگاه خردکن، کاملا ریز و خرد كنید.
همه سبزیجات را همراه با بادمجان‌های ساطوری شده خوب با هم مخلوط كنید و ادویه ترشی كه شامل زردچوبه، نمک، سیاه‌دانه، پودر تخم گشنیز، پودر گلپر و پودر زیره می‌باشد را به آن اضافه كنید. سپس سبزیجات خشک که شامل ریحان، نعناع، ترخون و مرزه خشک می‌باشد را به مواد ترشی اضافه کرده و خوب مخلوط كنید. نهایتا یک الی دو لیوان سرکه را آرام آرام به مواد ترشی اضافه كنید تا مواد نسبتا غلیظی داشته باشید. ترشی لیته آماده را داخل ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در ظرف را محکم ببندید، ۲۴ ساعت آنرا در دمای محیط قرار دهید. حال ترشی آماده است. برای ماندگاری بهتر، آن را داخل یخچال نگهداری كنید. ترشی لیته را هم با بادمجان کبابی و هم با بادمجان پخته شده در سرکه می‌توان تهیه کرد.

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی | ترشی سیر

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی، سیر

ترشی سیر

سیر ترشی از ترشی‌های بسیار پرطرفدار در ایران می‌باشد که با استفاده از سیر تازه، سرکه، نمک و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این ترشی در کنار بسیاری از غذاهای ایرانی سرو می‌شود و اگر نگران بوی بد سیر هستید، می‌توانید با جویدن کمی چای خشک آن را از بین ببرید. سیر ترشی از قراردادن سیر خشک در درون سرکه تهیه می‌شود و هرچه بیشتر در سركه بماند مرغوب‌تر می‌شود. همه ما نام سیر ترشی هفت ساله به گوشمان خورده است كه سن ترشی نشانه مرغوبیت بالای آن است. خاستگاه اولیه این ترشی شمال ایران و استان گیلان می‌باشد.

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی | ترشی کلم

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی، کلم

ترشی کلم

ترشی کلم قرمز یکی از ترشی‌های خوشرنگ ایرانی است كه با استفاده از کلم قرمز، هویج، سرکه و ادویه‌جات تهیه می‌شود. این ترشی طعم بسیار خوشمزه و ملسی دارد و معمولاً به عنوان دورچین غذا (برای تزیین غذا) یا در تركیب با سالاد مصرف می‌شود. همچنین می‌توانید از آب این ترشی در سس سالاد استفاده نمایید.

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی | ترشی مخلوط

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی، مخلوط

ترشی مخلوط

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی | ترشی بندری

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی، بندری

ترشی بندری

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی | ترشی فلفل

ترشی خوشمزه و معروف ایرانی، فلفل

ترشی فلفل

متن دیدگاه

ماه رمضان در کشورهای مختلف

رمضان در کشورهای مختلف

سفره افطار، تزیین خیابان ها
جشنواره رمضان

جشنواره رمضان

هالووین در کشورهای مختلف

هالووین در کشورهای مختلف

معرفی 20 فستیوال هالووینی
جشنواره هالووین

فستیوال هالووین

زمستان در کشورهای مختلف

زمستان در کشورهای مختلف

معرفی 20 فستیوال برفی
جشنواره برفی

فستیوال زمستانی

روز ولنتاین در کشورهای مختلف

ولنتاین در کشورهای مختلف

معرفی 23 فستیوال ولنتاینی
شب یلدا در کشورهای مختلف

یلدا در کشورهای مختلف

آشنایی با 21 فستیوال یلدایی
جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان

جاهای دیدنی چابهار

جاهای دیدنی سیستان و بلوچستان
سوغات خوراکی و صنایع دستی چابهار

سوغات چابهار

از چابهار چه بخریم؟
سوغات خوراکی و صنایع دستی اصفهان

سوغات اصفهان

از اصفهان چه بخریم؟